EEN BIJZONDER GEBOORTEKAARTJE

March 1, 2018

Het is een moment dat het leven even stil lijkt te staan, dat de alledaagse dingen niet meer belangrijk zijn en dat je met al je aandacht opgaat in dat wonder... 

Het kindje, dat je zo lang bij je droeg, wat je zo graag nog beter wil leren kennen, is er eindelijk. Het is geboren en het ligt in je armen. Blijdschap, geluk, ontroering, liefde, zoveel emoties overspoelen je.

 

Dit persoonlijke moment van verbinding wil je op jouw persoonlijke manier uitdragen naar de buitenwereld. Het moet iets zijn dat helemaal bij jou, je partner en je kindje past. Vaak is het even een zoektocht.  
 

Jouw geboortekaartje

Jouw kindje is geboren of misschien ben je nog zwanger… een prachtig en bijzonder moment. Waarschijnlijk zelfs de meest bijzondere gebeurtenis die je als mens ooit meemaakt.

Om iedereen die jou lief is te vertellen over dat nieuwe, vertederende kleine mensje zoek je naar een geboortekaartje. Het kaartje wat je gaat versturen om het grote nieuws kenbaar te maken moet voor jou een bijzonder geboortekaartje zijn. Ben je voor jouw baby aan het zoeken naar bijzondere geboortekaartjes?

Zoek je naar een kaartje dat handgeschilderd is? Een kaartje met verschillende mogelijkheden om het persoonlijk te maken? Van kaartjes met goudfolie, afgeronde hoeken, satijn of reliëf aanvoelend tot een simpel geboortekaartje, er is veel mogelijk. Een kaartje speciaal voor jou worden ontworpen en geschilderd, ligt ook in de mogelijkheden. Kijk eens rustig rond op de site of deze stijl je aanspreekt en bij je past. Ik maakt voor jou graag het perfecte geboortekaartje. 

 

Geboortekaartjes met verve

Niet strak maar schilderachtig, niet schreeuwerig maar betoverend, lief en ontroerend. De geboorte van een kind roept bij mij liefde, frisheid, vrolijkheid, vertedering, een gevoel van welkom zijn, blijheid, mooiheid en feestvieren op. In de kaartjes die ik schilder probeer ik deze elementen weer te geven. Regelmatig krijg ik de vraag of ik ook persoonlijke ontwerpen schilder. Persoonlijke ontwerpen maak ik ook. Ik probeer jou moment te schilderen, te tekenen, te ontwerpen en te vertalen naar een kaartje. 

 

Toen ik zwanger was van mijn oudste dochter vond ik het moeilijk om iets te vinden wat er niet te digitaal of strak uit zag, er was ook niet zo veel keus. Vaak was de stijl net niet wat ik zocht, of hetgeen wat afgebeeld was, was niet het idee wat ik in mijn hoofd had. Nu zie ik steeds meer illustratoren die prachtige kaartjes ontwerpen die schilderachtig, vrolijk, lief en ontroerend zijn. Omdat ik voor mijn oudste dochter niet iets kon vinden wat me echt enthousiast maakte besloot ik zelf ons geboortekaartje te ontwerpen. En zo werd – samen met mijn eerste dochter – ook mijn liefde voor bijzondere geboortekaartjes geboren. Inmiddels is mijn passie uitgegroeid tot werk. Mijn baan verruilde ik voor verf, kwasten en kaartjes en sindsdien heb ik al vele geboortekaartjes mogen ontwerpen. 
 

Bijzondere geboortekaartjes: net als jouw kleine mensje

Op de geboortekaartjes pagina kun je een selectie handschilderde, creatieve geboortekaartjes bekijken. De meeste geboortekaartjes kunnen zowel voor jongens als meisjes. 

 

Zijn deze voorbeelden niet precies wat je zoekt, maar spreekt de stijl je wel aan? Zijn een romantische liefdevolle sfeer, sierlijke details en vrolijke afbeeldingen wat je graag wilt? Neem dan via de mail contact met me op. Ik maak met alle liefde het perfecte geboortekaartje voor jouw kindje, geheel naar jouw wensen en ideeën. 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

© 2017 by Nynke Locher