PERSOONLIJK ONTWERP

 

Ben je voor je geboortekaartje op zoek naar een ontwerp op maat? Wil je een uniek en persoonlijk ontwerp voor je kindje? Een persoonlijk ontwerp, het perfecte kaartje voor jullie kindje(s) is iets wat ik ontzettend leuk en bijzonder vind om aan te werken! Of je nu al een heel idee hebt met kleuren en details of dat je het eigenlijk nog niet zo goed weet, samen komen we er wel uit. Bij een ontwerp op maat kunnen we vraag ik altijd of jullie je ideeën op papier willen zetten en me te mailen. Of we elkaar nu zien, bellen of dat we mailcontact hebben, ik vind het uiteindelijk altijd belangrijk jullie ideeën in de mail te hebben zodat ik nooit iets vergeet, en het er altijd weer bij kan pakken wanneer ik bezig ben. 

Heb je een globaal idee over het persoonlijke ontwerp maar weet je nog niet alles? Ik denk en verzin graag mee! Wat betreft kleuren paletten raad ik altijd aan om op Pinterest te kijken. Wanneer je 'kleurenpalet' intypt krijg je een heel scala aan mooie bij elkaar passende kleuren ideeën te zien. Dit heeft mij en vele anderen geholpen met het kiezen voor de kleuren van het geboortekaartje. Weet je nog helemaal niet goed wat je wilt of vind je het lastig iets voor de binnenkant en achterkant van het geboortekaartje te bedenken. Ik help jullie graag jullie persoonlijk ontwerp helemaal uit te werken tot en met de details! 

voorbeelden van op maat gemaakte geboortekaartjes

Hieronder een paar voorbeelden van op maat gemaakte geboortekaartjes. 

1/1

Hoe gaan we te werk?

Afhankelijk van jullie wensen maak ik een kostenplaatje voor het geboortekaartje. Dit is een volledig plaatje zodat jullie niet voor verrassingen komen te staan. Dit kostenplaatje is vrijblijvend, je kan er alsnog voor kiezen om geen eigen ontwerp te nemen. Wil je graag verder dan vraag ik aan jullie om je wensen verder uit te zoeken en op te schrijven en wanneer je dat zou willen, geef ik informatie en advies over papiersoorten, foliedruk, en verdere druk mogelijkheden waarvan jullie meer zouden willen weten. Ook zal ik jullie vertellen hoe lang ik met het kaartje denk bezig te zijn. Een persoonlijk ontwerp bestaan eigenlijk uit 3 stappen.

Stap 1 de schets

Wanneer ik jullie wensen voor het geboortekaartje binnen heb begin ik met schetsen. Het komt ook voor dat mensen vooral houden van mijn stijl maar geen specifieke wensen hebben. Dit vind ik alleen maar leuk! Ik ontwerp graag iets voor jullie waarvan ik denk dat het mooi is of bij jullie past. 

Ik stuur jullie de schets en jullie geven feedback op de schets, dat is aanpassingsronde 1. Na jullie feedback te hebben ontvangen pas ik alles aan dat jullie anders willen en stuur de schets opnieuw. 

Stap 2 het ontwerp

Na goedkeuring van de schets werk ik het persoonlijke ontwerp uit. Meestal schilder ik het ontwerp met gouache verf, indien gewenst kan ik ook digitaal illustreren. Wanneer ik het ontwerp op maat klaar heb stuur ik het digitaal toe en vraag ik jullie feedback te geven op het resultaat. Dit is aanpassingsronde 2. Na jullie feedback werk ik het ontwerp verder uit en scan ik het in om het tot een kaartje te vormen. 

Stap 3 omvorming tot kaartje

 

Wanneer het ontwerp op maat helemaal voldoet aan jullie wensen en ik het heb ingescand vraag ik jullie om je eigen tekst op te sturen. Vinden jullie het moeilijk om tekst te bedenken dan wil ik jullie graag helpen. Als jullie de geboortekaartjes tekst hebben aangeleverd zoek ik een mooi bijpassend lettertype om het geboortekaartje helemaal af te maken. Lettertype en tekst kunnen ten alle tijden (kosteloos) worden aangepast. Als jullie tevreden zijn met de tekst en het lettertype krijgen jullie een (gratis) proefdruk. 

Het kindje is geboren

 

Jullie kindje is geboren, de geboortekaartjes kunnen worden verstuurd! Jullie mailen me zo spoedig mogelijk de geboortegegevens (datum, tijd en eventueel lengte en gewicht). Ik maak het kaartje voor jullie op en stuur het jullie digitaal ter controle. Is het geboortekaartje helemaal goed? Dan geven jullie groen licht en wordt het kaartje gedrukt en verzonden. Als jullie nog voor 11 uur op een doordeweekse dag akkoord geven op het definitieve geboortekaartjes ontwerp dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Als jullie een geboortekaartje hebben met foliedruk dan duurt het drukken en verzenden 1 werkdag langer.

  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

© 2017 by Nynke Locher