1/1

HANDGEMAAKTE GEBOORTEKAARTJES

Geschilderd met gouache verf en inkt met kleine details van goudfolie. Kijk hier voor sierlijke bloemenpatronen, vlindertjes en vogeltjes, seizoenskaartjes of fantasie dieren. Spreekt deze stijl je aan en wil je een heel eigen ontwerp? Er is altijd de optie voor persoonlijke handgemaakte geboortekaartjes; absoluut en uniek en wanneer gewenst tot in detail aangepast aan jullie wensen en ideeën. 
 

Hoe worden de geboortekaartjes gemaakt? 

Alle geboortekaartjes worden geschilderd met gouache verf op 225 grams papier. Nynke Locher laat zich inspireren door de natuur,  planten, bloemen, dieren en kleuren, door Oosterse patronen, stoffen, de kunst en eigenlijk alles wat zij maar tegenkomt. De ontwerpen worden vervolgens professioneel gescand, krijgen wanneer nodig nog een digitale bewerking en worden zo omgetoverd tot een uniek geboortekaartje. 

De geboortekaartjes uit de collectie hebben kleine details van goudfolie, de hoeken zijn afgerond en ze voelen satijnzacht aan. Nynke Locher heeft verschillende drukken uitgeprobeerd en vond deze erg mooi. Het is ook mogelijk om deze geboortekaartjes zonder goudfolie te bestellen of met rechte hoeken en op ander soort papier. Kijk rustig rond en bedenk hoe je het zelf het mooiste vindt. Er is altijd een mogelijkheid om advies aan te vragen. Voor kleine aanpassingen (lettertypen, kleur tekst, rechte of ronde hoeken) zijn er geen extra kosten. 
 

Handgemaakte geboortekaartjes bestellen

Handgemaakte geboortekaartjes bestellen kan al vanaf het begin van de zwangerschap, maar natuurlijk ook tegen het einde en zelfs na de geboorte. Wil je een handgemaakt geboortekaartje uit de collectie dan maakt het niet uit wanneer je deze besteld. Deze kunnen snel gedrukt en geleverd worden (zonder goudfolie voor 10 uur 's ochtends besteld, dezelfde dag gedrukt en verzonden, met goudfolie neemt het 2 tot 4 werkdagen in beslag). Heb je een eigen idee over een bestaand kaartje, of wil je een geheel eigen ontwerp dan is het wel verstandig om dit tijdig af te stemmen. Het kan druk zijn waardoor het niet altijd mogelijk is om hier direct mee aan de slag te gaan. Daarbij kan het natuurlijk zomaar gebeuren dat het kindje zich eerder aandient dan gepland. Dan is het fijn als op zijn minst de ideeën al zijn besproken of het kaartje al klaarstaat om te worden aangevuld met de geboortegegevens. Ook is het aan te raden om alvast een proefdruk van het geboortekaartje in huis te hebben. Het is altijd anders om het geboortekaartje digitaal te zien dan om het kaartje, de kleuren, het papier, de tekst, het geheel in het echt te bewonderen. Een belangrijk detail is het soort papier waarop het kaartje gedrukt wordt. Voor goudfolie is er een standaard papiersoort waarop gedrukt wordt. Dit is 300 grams stevig papier en voelt door de afwerking aan als satijn. Als je een kaartje zonder goudfolie wilt is het ook mogelijk om het kaartje op reliëfpapier of parelmoer papier te laten drukken. Alle drie de soorten papier zijn mooi, stevig en van goede kwaliteit maar de een maakt het kaartje net wat meer bijzonder dan de ander. Mocht je advies willen over het soort papier bij het gekozen geboortekaartje stuur dan gerust een mailtje
Als je weet welk kaartje je wilt, je hebt de digitale proef besteld maar je wilt toch nog iets aanpassen, laat het gerust weten. Voordat het kaartje gedrukt wordt kan het altijd aangepast worden. Het is ook nooit een probleem om een extra digitaal voorbeeld te sturen wanneer er iets gewijzigd moet worden in bijvoorbeeld de tekst. Direct na de geboorte worden de namen en andere (geboorte)informatie op het kaartje aangevuld en worden de kaartjes gedrukt, klaar om de geboorte van jullie zoon of dochter wereldkundig te maken. 

Bekijk handgemaakte geboortekaartjes 

Heb je nog vragen over de handgemaakte geboortekaartjes van ? Voel je altijd vrij om te bellen of e-mailen voor meer informatie of vrijblijvend advies. 

Contactgegevens:
Telefoon +31(0)6 44590325
info.nynkelocher@gmail.com

  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

© 2017 by Nynke Locher